Fringe pilot

2008.09.29. 00:01 | Walcott | Szólj hozzá!

 

JJ Abrams (Lost és Alias kiötlője) új sorozatát egész nyáron hatalmas hype lenge körbe ahogy kell hamar kint volt a neten a pilot, de mivel a preair valamiért nem tetszik nekem nagyon ritkán nézek preair részeket, így azért történt meg hogy csak most jutottam el a megnézésig.

Helyszín Boston városa és a repülőtéren a hamburgi járat landol de az utasok, nos ők zombivá lettek. Vagyis nem zombikká hülye vagyok és horrorból műveletlen ők nem zombik simán halottak, de a bőrük átlátszó lesz.

Ahogy kell FBI és Home Line Security nameg CIA közösen együttműködve kezd neki a nyomozásnak. Főszereplőnek kapunk egy csinos bár leginkább jellegtelen szőke hölgyet, akinek viszonya van a társával, van egy fekete főnek aki utálja plusz egy kollégája akivel csak barátok. A hölgy beleássa magát az ügybe így jut el Dr Walter Bishophoz aki az őrült tudós szerepét fogja betölteni. Illetve hogy hozzá eljusson be kell szervezni a fiát aki szintén zseni, de ő inkább a laza macsós zseni aki az egész sorozat legjobb karaktere eddig számomra meg nyilván a férfiak számára az azonosulási pont (mármint lehet nem kell mindenkinek azonosulni valakivel egy mozgóképes történetmesélésben de számomra fontos).

A pilot teljesen profi volt megismertük a szereplőket illetve egy ügyet már meg is oldottak cliffhangert tettek a végére, profi. A zene nekem túl lostos volt de azonkívül nagyon jól illett mindenhova.

Számomra a legnagyobb pozitívum Boston mert keveset szerepel filmekben-sorozatokban, nekem viszont hatalmas kedvencem így egy ponttal feljebb vitte az értékelésem. Ami még tetszett hogy összeáll a csapat kísérletezük-kutatunk valami után meg ugy egyáltalán felvesszük ak esztyűt a vállalattal szemben aki még csúnya dolgokat fog csinálni. Nagyon sok van a sorozatban szerintem, a House mögött jól tartja a nézőket remélem sokáig lesz lehetőségünk arra, hogy a Massive Dynamics mesterkedését követhessük.

Tehát 7 helyett 8/10

Címkék: sorozatok fringe

A bejegyzés trackback címe:

https://walcott.blog.hu/api/trackback/id/tr75686146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása