90210 pilot

2008.09.28. 20:10 | Walcott | Szólj hozzá!

Az 1990-től 2000ig futott sorozat remake-jét készítette el a CW csatorna itt 2008-ban. Igazából azért akartam mindenképp megnézni a pilótát mert az eredetit nem ismerem így hátha ezen keresztül kapok valami képet arról hogy milyen volt az, plusz hogy hátha jó ez. Nos igazából nem nagyon.

Történet közepében egy család aki Kansasből Beverly Hillsbe költözik apu egyből a suli igazgatója is lesz ahova a gyerekek járnak. Nyilván rajtuk keresztül ismerjük mega sulit a diákokat, itt mindenki nagyon nyitott barátkozó egyből nem látszanak ki a barátok közül a srácok. Itt emelném ki rögtön a legnagyobb hibát. Az egész mű. De tényleg, apu, anyu, gyerekek, hihetetlen. Adja magát a Gossip Girl-el való hasonlítás. Nos az szerintem mérföldekkel jobb. De nem akarok eltérni, ott jártam hogy mű.

Szóval a casting+díszlettervezés félrement szerintem. Castingnál például sikerült két egymásra félelmetesen hasonlító leányzót találni akiket nem tudtam megkülönböztetni. Továbbá apu is kap magánéleti szálat mamin kívül. Na ez tökéletesen hidegen hagy, nem akarok megint GG-zni de ott az egyik kedvencem volt az első évadban a két szülő viszonya. Mindegy.

Ami feltűnt még, hogy a párbeszédek dettó mesterkéltek. Így beszélnek az amcsi tinik? Komolyan? Ha így akkor mea culpa de ha nem. Zenei téren sikerült jó zenéket találni bár a Time to pretend talán már lejárt lemez, de nem is ez a baj inkább, hogy nem tudják mikor hova meddig kell a zene. 20 másodpercre tök jelentéktelenül? Pénzkidobás emberek!

Hogy pozitiv legyek a végére azt mondanám, hogy a dupla pilot végére már tetszett is kicsit az eleje volt borzasztó és nem adtam fel, bár azt nem mondanám, hogy megérte. Hogy megnézem-e a második/harmadik (nem tudom hogy a pilot egy vagy két résznek számít-e) részt? Passzolom a héten tuti nem, aztán pedig indul a dömping így nagy az esély rá, hogy ez ennyi marad nekem. Igazából istenes cliffhangert sem kaptunk így nem tudom miért furdaljon a kíváncsiság.

Pontszám ügyileg legyen: 5/10

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://walcott.blog.hu/api/trackback/id/tr34686134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása