Walcott és az NFL

2008.09.20. 20:20 | Walcott | Szólj hozzá!

Az alapoknál kezdem az lesz a legészszerűbb (dunno hogy kell írni). Szóval két éve aktiv NFL néző és New England Patriots szurkoló vagyok. Tavalyi szezon meg minden, egy álom volt ami rémálomba fordult a legvégén. Bővebb info a csapat nevére kattintva. Magyarul!

Nade nem is emiatt íródik ez a poszt hanem amiatt hogy némi haveri unszolásra beszálltam a Fantasy nevű cirkuszba az NFL.com-on és hát elképesztő sok időt el lehet vele baszni de mégiscsak nagy móka. Megismeri az ember a játékoskat, legtöbb meccsen van kinek szurkolni hiszen a játékosok különböző csapatokból állnak össze így a legérdekesebb ha egymás ellen játszik a futó és a D mert akkor mindkettőnek lehet szurkolni :D Szóval ilyenek vannak ez határozza meg jelenleg az estém a holnapot meg nyilván a mérkőzés este hétkor a Delfinek ellen.

Címkék: nfl new england patriots blogélet

A bejegyzés trackback címe:

https://walcott.blog.hu/api/trackback/id/tr93673317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása