Entourage ötödik évad

2008.09.27. 23:00 | Walcott | Szólj hozzá!

 

 

Az igazi hamisítatlan feelgood sorozat. Az előző posztban érzékeltetett szar állapotban kezdtem neki és most nem tudom leszedni a mosolyt az arcomról. Az ötödik évad visszatért ahhoz a stílushoz amit a harmadik évadban vittek tökélyre. Ari Gold rocks. Egész egyszerűen hiába van a béka segge alatt Vinnie karrierje ez a szenvedés hogy honnan szerezzük pénzt és maradjunk pozitívak hogy lesz még rendező aki őt képzeli el a filmje főszerepében egész egyszerűen odabasz.

Ami szerintem nem működik és hozzájárult a negyedik évad gyengeségéhez hogy Ericet fel akarják külön story line-nal rendelkező főszereplőként építeni. De ez nem megy. Pedig E-t nagyon bírom én vele tudok azonosulini de ez attól még nem megy remélem be fogják látni. Bár nyilvn a cliff az hogy mikor kiszúrja az igazi jó könyvet azt nem Vin csinálja meg. Gondolom ha a következő filmje elkészül akkor egyszerre mutatják be ezzel és akkor az jó lesz bonyodalomnak. Vagy nem. Csak kombinálok itt.

De ettől függetlenül imdáom ezt a sorozatot, mindössze két jobb dolog van nála az amerikai TV-kben. Firday Night Lights és Amazing Race, de ez egy másik történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://walcott.blog.hu/api/trackback/id/tr12685022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása